Over ons

Stichting 'Er zit muziek in de kerk'

Er zit muziek in de kerk, zoals U2BlofElvisJohny CashPopPassionTop2000 dienst

Wie Zijn Wij

‘’De Stichting ‘Er zit muziek in de kerk’ heeft als doel het bevorderen van het geestelijke en godsdienstige welzijn in Nederland.

De Stichting “Er zit muziek in de kerk” doet dit o.a. aan initiatieven die het bevorderen van nieuwe vormen van kerkmuziek, het stimuleren van de geloofsbeleving door nieuwe vormen van kerkelijke muziek en het introduceren van nieuwe vormen van kerkelijke vieringen met behulp van muziek willen bewerkstelligen.

De Stichting ontwikkelt hiertoe onder andere materialen die de verschillende organisaties van dienst kunnen zijn bij het organiseren van activiteiten op het gebied van deze initiatieven.

Maak kennis met Ons Team

Hiernaast zie je het bestuur van de Stichting “Er zit muziek in de kerk”.

Wij delen de passie voor kerk en Popmuziek. Popmuziek zorgt voor saamhorigheid en trekt mensen van ver buiten de kerkgrenzen.

Beloningsbeleid: Het bestuur werkt onbezoldigd, alleen kosten gemaakt in verband met het uitoefenen van de functie worden vergoed.

Geef uw Donatie

Om zoveel mogelijk mensen en kerken te bereiken kunnen we niet zonder financiële steun. U zou ons erg helpen door een steentje bij te dragen.

Bent u ook zo enthousiast over pop muziek in en rondom de kerk. Onze Top2000-kerkdiensten, Elvis-kerkdiensten, maar onze kalenders?

Steun ons dan met een gift. Dit kunt u overmaken op:

Triodosbank
NL40 TRIO 0320 6855 86
T.a.v. Stichting ‘Er zit muziek in de kerk’

Alvast bedankt!

Contact opnemen

Heb je vragen? Hulp nodig? Wil je meer informatie?

Stichting “Er zit muziek in de kerk”

Veldkersmeen 4
3844 RA  Harderwijk
Telefoonnummer: 0616208654
e-mail adres:  info@erzitmuziekindekerk.nl

Kvk: 85412945
RSIN: 863615041